Задайте вопрос юристу

835 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Недвижимость, 26 сентября 2023, вопрос №93536

Покупка квартиры, хозяин за границей , а показывает человек у которого все ксерокопии .

Посмотрели квартиру, узнали что хозяйка за границей. Человек который показывает квартиру говорит оформить задаток, в оплату квартиры . А потом когда приедет хозяин , то составить уже договор купли продажи .
Ксерокопии доя собственной проверки не предоставляет .
Говорят , пойдём к нотариусу и всё официально оформим, передачу задатка.

Ответы юристов (3)

    Корнійчук Євген Іванович

    Доброго дня, це ризикова операція. В нього повинна бути нотаріально завірена довіреність від власника на отримання завдатку. Також власник можете видати довіреність на оформлення договору куплі продажу.

    Можливо таке, що ви оформити завдаток а власник так і не приїде. Треба розбиратися. На перший погляд тут не все так чисто

    Айвазян Юрий Климентьевич

    Доброго дня, Єлізавета!

    Якщо інша людина вчиняє дії, які мають відношення до купівлі-продажу квартири, то на такі дії в неї повинна бути нотарільно завірена довіреність від власника квартири.

    З повагою, адвокат Айвазян.

    Мельник Катерина Сергіївна
    Мельник Катерина Сергіївна 7 месяцев назад

    Юрист, г. Макаров, 15 лет опыта

    Доброго дня! Можу офіційно перевірити всі перевірки на суб"єкт і об"єкт зацікавленості з гарантією всіх можливих ризиків, щоб ніхто не зміг оспорити. Телефонуйте.


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України