Задайте вопрос юристу

835 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Банковское право, 13 ноября 2023, вопрос №96710

Працівника банку оштрафували тричі за місяць на суму 150 тисяч грн

Доброго вечора, мій родич працює в банку вже декілька років, як правильно називається посада не знаю, але займається стягненням кредитної заборгованості з клієнтів банку. Така ситуація, дана людина отримала три штрафи за місяць в сумі 150 тисяч грн. Чи правомірно, що після оплати штрафу працівник зобов'язаний ще рік відпрацювати в даному банку, та які гарантії що його знову не оштрафують в цей період. Дякую за відповідь.

Ответы юристов (2)

    Богун Сергій Павлович

    Дивна ситуація. Працівник має право звільнитися за власним бажанням даже якщо відносно нього проводиться службове розслідування. Щодо стягнення штрафу - взагалі не зрозуміло. На підставі чого. Чи був наказ по банку. Треба аналізувати ситуацію в комплексі.

    Айвазян Юрий Климентьевич

    Доброго дня, Галина!

    Ви надали не повний обсяг інформації, який необхідний для надання Вам конкретної відповіді на Ваше питання.

    З повагою, адвокат Айвазян.


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України