Задайте вопрос юристу

835 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Финансовое право, 18 ноября 2023, вопрос №97022

Заблокували картку виконавчим провадженням за несплату боргу МФО з 2018 р.

Вітаю!
Заблокували картку монобанк сьогодні. Мав виконавче провадження, як я зрозумів хтось купив мій борг та хоче зняти з мене 20 тісяч гривень.
Брав лише 4000 гривень у 2018 році. До цього часу ніхто мені не дзвонив та пропонував закрити борг. Компанія в якої брав вже не існує. Є лише той хто перекупив.
Є якась стратегія як швидко доказати, або оплатити лише тіло кредиту та закрити це назавжди?

Ответы юристов (5)

    Костюк Любовь Тарасовна

    Доброго дня. Тривалий час займаюсь кредитними справами, але для повного розуміння вашого питання дайте більше інформації, наприклад постанову про відкриття виконавчого провадження.

    Костюк Любовь Тарасовна

    зараз подивлюсь реєстр стосовно вас

    Ігор Клиент 5 месяцев назад

    Дякую Любов

    Костюк Любовь Тарасовна

    Так як я і думала, це виконавчий напис приватного нотаріуса Остапенко, це чорний нотаріус, який "штампував" ці написи на ліво і направо, але його вже років 2 позбавили свідоцтва, але наслідки його роботи вигрібають до цього часу. Кредитор мені також дуже знайомий це ТОВ "Фінпром маркет" вони скупили дуже багато кредитних договорів, в мене з ними було дуже багато справ, всі були виграні. Тому всі фігуранти вашої справи дуже знайомі, нажаль поки ви не скасуєте цей виконавчий напис, арешт не знімуть. Помимо стягнення з заробітної плати, сьогодні винесена Постанова про арешт всіх ваших рахунків. Крім того, помимо цього провадження у вас є ще два, та ж сама картина, обидва нотаріуси позбавлені свідоцтва, в одній справі виконавець Малкова, це ручний виконавець Фінпром маркета, складно з нею працювати, але практика в мене з нею теж є.

    • Ігор Клиент 5 месяцев назад

      Любов, Будь ласка напишіть мені на вайбер +380932351866


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України