Задайте вопрос юристу

835 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Финансовое право, 19 ноября 2023, вопрос №97043

Возможно ли вернуть деньги за онлайн обучение?

Доброго Дня. Хотіла б звернутись за допомогою у вирішенні питання.
Я купила онлайн навчання по товарці за 20 000грн, перед сплатою навчання було проговорено що, якщо учні не отримають обіцяний результат після навчання кошти повернуть, я пройшла навчання, та не отримала обіцяного результату, попросила вернути мені кошти, так як в договорі теж прописано що можуть повернути, мені сказали що кошти не можуть бути повернені. Що робити в цій ситуації?

Ответы юристов (6)

    Богун Сергій Павлович

    Направляйте претензію щодо повернення коштів через неякісно надану послугу.

    Айвазян Юрий Климентьевич

    Доброго дня, Карина!

    Для повернення кошті за неякісне навчання треба надіслати на адресу керівництва курсів претензію, а потім звертатись до суду.

    З повагою, адвокат Айвазян.

    Корнійчук Євген Іванович

    Доброго дня, для вирішення вашого питання треба ознайомитися з договором.

    Треба писати претензію з вимогою повернути кошти, якщо відмовлять звертайтесь до суду.

    Богданов Микита

    Доброго дня, залежить від того, що прописано в договорі і який повинен бути кінцевий результат, оскільки послуга споживається в процесі її надання. Треба ознайомитись з договором

    Дерій Владислав Олегович

    Доброго дня!

    Потрібно проаналізувати договір про надання послуг.

    Якщо послуги були надані неякісно - зверніться з листом-претензією до підприємця. Якщо відповідь не отримаєте - повернути кошти можна спробувати в судовому порядку.

    З повагою, юрист Дерій В.О.!

    Кирда Вячеслав Володимирович

    Вітаю.

    Чи маєте Ви договір про надання послуг? Чи мова йде про просту оферту?


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України