Задайте вопрос юристу

835 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Недвижимость, 06 января 2024, вопрос №99729

зміна місця реєстрації

Добрий день

Два роки тому закінчив навчання в університеті, проте досі місце реєстрації проживання - гуртожиток. Обхідний лист підписаний, всі документи давно забрав. по закінченню навчання став на облік в тцк за фактичним місцем проживання, якщо не помиляюсь на той час процедура з реєстрацією була заморожена.
Мова не про окуповані території, й не про ті, де велись бойові дії. Вінниця - Вінницька область.
Чи правомірно й надалі бути зареєстрованим в цьому гуртожитку, якщо я не є його студентом?

Який вид покарання/відповідальності може бути застосовано до мене, якщо неправомірно?

Ответы юристов (3)

    Богун Сергій Павлович

    Згідно законодавства сезонні, тимчасові працівники і особи, що працювали за строковим трудовим договором, які припинили роботу, а також особи, що вчились у навчальних закладах і вибули з них, підлягають виселенню без надання іншого жилого приміщення з гуртожитку, який їм було надано у зв'язку з роботою чи навчанням.

    При відрахуванні з навчального закладу (у тому числі при його закінченні), розірванні угоди на проживання студенти, які проживали в гуртожитку, залишають його в установленому порядку в двотижневий термін від дня видачі відповідного наказу.

    Виселення Студента з гуртожитку здійснюється відповідно до законодавства України. У разі порушення студентом угоди на проживання в гуртожитку він виселяється з гуртожитку, повністю відшкодовуючи заподіяні збитки.

    Айвазян Юрий Климентьевич

    Доброго дня, Михайле!

    Відповідальність за це не передбачена. Якщо Ви і далі бажаєте мати цю реєстрацію, то це потягне ща собою ніяких наслідкив.

    З повагою, адвокат Айвазян.

    Кирда Вячеслав Володимирович

    Вітаю.

    Жодної відповідальності як такої Ви не понесете, вона не передбачена чинним законодавством.


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України