Задайте питання юристу

835 юристів готові відповісти зараз

Відповідь за ~15 хвилин

Задати питання на сайті

Трудове право, 19 лютого 2024, питання №102449

Відшкодування працівником незакінченого навчання на підприємстві .

08.08.2022г була прийнята на посаду кондуктор до підприємства КП"Міський тролейбус". При підприємстві проходила навчання на посаду водій тролейбуса . Так як навчання проходило зовсім не так як це розказувало керівництво, а саме : - техніка була в аварійному стані, постійно ламалася; водії-інструктори вели себе по хамськи, і часто були нетверезі або з перегаром , закінчити навчання не змогла , я звільнилася за власним бажанням. Тепер підприємство подає позив до суду, щоб я оплатила навчання. Чи повинна я сплачувати за навчання?

Відповіді юристів (2)

    Карпенко Андрей Владимирович
    Карпенко Андрей Владимирович 2 місяці тому

    Адвокат, м. Київ, 25 років досвіду

    Вітаю!

    Все залежить від договору, що Ви підписували та від наявності Ваших письмових звернень до адміністрації про невідповідність умов навчання.

    Айвазян Юрий Климентьевич

    Доброго дня, Вероніка!

    Для відповіді на Ваше питання потрібно бачити договір. В ньому повинні бути прописані всі умови.

    З повагою, адвокат Айвазян.


Схожі питання


Кодекси Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України