Задайте питання юристу

836 юристів готові відповісти зараз

Відповідь за ~15 хвилин

Задати питання на сайті

Банківська право, 09 лютого 2020, питання №10484

Що робити коли мікрозайми знімають кошти без відома?

Доброго дня! Я в "Дінеро" брала позику в сумі 8900. Нарахували відсотки : 3499.Виникла просрочка за 5 днів: 667 гривень. Проблема в тому, що ця компанія без мого дозволу і без рішення суду, хоче зняти з моїх карток кошти. Чи можна подавати на них до суду?

Відповіді юристів (3)

    Левченко Ксенія Сергіївна
    Левченко Ксенія Сергіївна 4 роки тому

    Юрист, м. Вінниця, 17 років досвіду

    Доброго дня. У вас в договорі скоріш за все прописано, що вони мають право списувати з рахунку який вказали при оформленні договору. Щоб не знімали потрібен інший рахунок. До суду на них можна подати на несправедливі умови договору. Звертайтесь.

    • Олена Клієнт 4 роки тому

      Вони знімають кошти з інших карток які не зареєстровані у них

    Жупинский Николай Андреевич
    Жупинский Николай Андреевич 4 роки тому

    Адвокат, м. Харків, 25 років досвіду

    Таке в принципі не можливо. Без рішення суду чи виконавчого напису нотаріуса ніхто не може стягувати гроші з банківських рахунків. Більш за все Вас просто лякають.


Схожі питання


Кодекси Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України