Задайте питання юристу

859 юристів готові відповісти зараз

Відповідь за ~15 хвилин

Задати питання на сайті

Трудове право, 23 серпня 2024, питання №118149

Тцк подало в поліцію

Доброго дня ,була повістка не зʼявився по причині по хворобі +оскаржую Влк через суд всі документи були надіслані в Тцк
Дзвонили з поліції сказали що відкрита справа , треба принести довідку про лікарняний,принесла дружина ,но сказали ще зʼявитись особисто щоб написати заяву щоб слідчий закрив справу,чи закриють справу 100%?
Якщо піду з адвокатом немає чого боятися?
Куди пожалітись на не правомірні дії ТЦК??
+ подали у розшук

Відповіді юристів (5)

    Айвазян Юрий Климентьевич

    Доброго дня, Максиме!

    Багато питань - дуже мало інформації. Без подробиць надати Вам детальну, а головне, корректну консультацію практично не можливо.

    З повагою, адвокат Айвазян.

    Рачковская Алина Алексеевна
    Рачковская Алина Алексеевна місяць тому

    Юрист, м. Черкаси, 10 років досвіду

    Сходіть до слідчого, подайте всі наявні документи, що підтверджують поважність причин пропуску строків прибуття до тцк, а також документи що підтверджують процедуру оскарження влк і якщо у ВАс дійсно нормально оформлено, то слідчий закриє провадження. Щодо розшуку - то окрема продедура

    Дешунін Дмитро Сергійович
    Дешунін Дмитро Сергійович місяць тому

    Адвокат, м. Київ, 4 місяця досвіду

    Доброго дня, чи видали вам мобілізаційне розпорядження після ВЛК? Якщо так, то скоріш за все відкрита кримінальна справа по ст. 336 ККУ.

    Максим Клієнт місяць тому

    так було мобілізаційне розпорядження,але загострилась хронічна хвороба,і не зміг зʼявитись в ТЦК ,лікар виписав довідку про хворобу та лікування назначив лікування,всі документи були подані в ТЦК про не прибуття були подані в часно ,навіть відповідь від ТЦК отримав що ми отримали Ваще повідомлення про хворобу.

    • Дешунін Дмитро Сергійович
      Дешунін Дмитро Сергійович місяць тому

      Адвокат, м. Київ, 4 місяця досвіду

      Знайдіть адвоката по місцю проживання і узгодьте подальшу стратегію.


Схожі питання


Кодекси Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України

Нове у блогах Юристи.UA