Задайте питання юристу

835 юристів готові відповісти зараз

Відповідь за ~15 хвилин

Задати питання на сайті

Банківська право, 28 квітня 2021, питання №41745

закриття через суд кредит Приватбанк

Доброго дня. Чи можу я подати позов до суду з приводу закриття моєї кредиткої карта Універсальна Приватбанк, якщо у період з 2019 року постійно щомісяця з моєї з/п знімається автоматично платежі і перераховується на Універсальну, а сума кредиту не зменшується. Додатково повідомляю, що з кредитки зняти кошти не можу, так як дана функція відключена, тобто за цей час сплачено більше, ніж сума кредиту. Договору не підписувала.

Відповіді юристів (3)

    Пользователь не активен
    Пользователь не активен 3 роки тому

    Адвокат, м. Дніпро, 25 років досвіду

    Добрый день!

    Вам в первую очередь необходимо обратиться в Приватбанк для получения расчетов по Вашей кредитной карте - с какого момента образовалась задолженность, в связи с чем, какую сумму она составляет на данный момент, какова сама сумма долга и каковы проценты по ней?

    Только после этого будет целесообразным рассматривать вопрос о возможности обращения в суд.

    С уважением, адвокат Татьяна Власенко

    • Лазько Лариса Клієнт 3 роки тому

      Я зверталася, обов'язковий платіж встановлено і він вноситься щомісяця у повній сумі. А саме тіло кредиту не гаситься. Кредитного договору не підписувала. реструктуризацію робити відмовилися, бо немає 6 міс прострочення по платежу. Гроші внікуди. Як з ними боротися.

    Пользователь не активен
    Пользователь не активен 3 роки тому

    Адвокат, м. Дніпро, 25 років досвіду

    Подколите сюда ответ банка чтобы можно было понимать более четко

    хххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххх


Схожі питання


Кодекси Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України