Задайте питання юристу

836 юристів готові відповісти зараз

Відповідь за ~15 хвилин

Задати питання на сайті

Міграційне право, 11 липня 2022, питання №68988

Фірма по працевлаштуваню

Чи безпечно підписувати такий договір, коли у фірми є ФОП та ліцензія
Фірма обіцяє працевлаштування в Європі

Відповіді юристів (2)

    Корнійчук Євген Іванович

    Вітаю, поверхностно проаналізувавши цей договір. Я можу зробити висновок, що по-перше ви повинні сразу заплати щоб виконавець почав щось робить. По друге умовами договору не передбачено працевлаштування а тільки надання інформації і консультації, тобто заплативши кошти виконавець не гарантує вам працевлаштування а тільки підбір вакансій. Зверніть увагу на пункт предмет договору та умови оплати. А ТАКОЖ УВАЖНО ЧИТАЙТЕ КОЖЕН ПУНКТ І АНАЛІЗУЙТЕ.

    Натискайте кнопку звернутися щоб отримати більш детальну консультацію (складання позовних заяв, скарг і т.д) Можливе надання шаблонів для самостійного напису.

    Дякую.

    Корнійчук Євген Іванович

    пункти договору про які я казав вище.

    2.9. Виконавець розпочинає дії з виконання цього Договору та надання Послуг виключно після здійснення Клієнтом оплати за цим Договором відповідно до умов, викладених в його п. п. 4.1, 4.2, 4.3.

    1.1. Згідно з цим Договором, Виконавець, на виконання доручення Клієнта, особисто, на власний ризик, власними силами і за власний рахунок, надає Клієнту інформаційно-консультаційні послуги, перелік яких визначений п. 1.2 цього Договору (надалі за текстом цього Договору – «Послуги») в погоджений Сторонами строк, а Клієнт приймає Послуги, надані Виконавцем та оплачує надані ним Послуги в термін, в порядку та в сумі, що встановлені цим Договором

    Тобто оплачуєте сразу а отримаєте інфорацію про вакансії і не більше.

    Тисніть кнопку звернутися, проаналізуємо разом кожен пункт.


Схожі питання


Кодекси Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України