Задайте питання юристу

836 юристів готові відповісти зараз

Відповідь за ~15 хвилин

Задати питання на сайті

Військове право, 23 листопада 2022, питання №76145

Сзч привышени полномочий

Мы Мы служим 53 бригаде но нас выгнали из бригады пытается предъявить нам СЗЧ так как мы остались живы. Моих сослуживцев убили русские войска потому что наше командование бездействовали. Нам не было поставлено боевой комплект по простому патроны. Нам пришлось отступить. Выходили пешком под арт обстрел связались с командование они сказали выходите сами. Мы вышли пришли на точку от куда нас везли на передовую. Приехали наши командиры нас забрали.Командиры сказали сложить оружие в богажник , якобы везут на отдых. Довезли до ближайшего населенного пункта высадили на остановке в 23: 00 и сказали вы свободны максимум что вам будет СЗЧ и уехали нас 8 человек что нам делать как нам поступить мы военные мы пришли защищать неньку Україну. Нас викинули як не потріб. Будь Ласка допоможіть знайти вихід з цієї халепи.Назат нас в часть не берут куда мы не обращались нас никто не слушает и выгоняют ето такие организации ВСП,Военкомат,ДБР. Будласка хоч дайте надію хоч яку не будь будласка.Якщо треба подробиці надамо. за першу ніч на позиції в нас було 8 трупів. Будласка вислухайте якщо можете допоможіть. Ми зараз роз'їхалися по домівках нас ніхто не хоче й слухати! Що нам робити?????? Слава Україні!!!!!!

Відповіді юристів (1)

    Айвазян Юрий Климентьевич
    Айвазян Юрий Климентьевич рік тому

    Адвокат, м. Миколаїв, 32 роки досвіду

    Спілкуватися у чаті

    Доброго дня, Валерію Миколаєвичу!

    Натисніть кнопку "звернутись" біля мого профілю, аби я міг побачити Ваш номер телефону, зазначений на сайті, і подзвонив Вам, щоби можно було поговорити наживо. Аби я міг Вам допомогти, треба більш детально проаналізувати Вашу ситуацію! Ви такі не перші і не останні в мене, так що досвід такий в мене є, як також є шляхи вирішення Вашої проблеми!


Схожі питання


Кодекси Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України