Задайте вопрос юристу

835 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Защита прав потребителей, 16 января 2024, вопрос №100243

опалата коммунальных услуг

Мы сейчас находимся за границей . На нас подают в суд за то, что нету оплаты за вывоз мусора. Но мы же не пользуемся их услугами. Должны ли мы платить?

Ответы юристов (3)

    Богун Сергій Павлович

    Вам необхідно звернутися до постачальника цієї послуги щодо розірвання договору.

    Айвазян Юрий Климентьевич

    Доброго дня, Тетяна!

    Для того, аби не оплачувати цю опцію, Ви повинні призупинити дію договору по вивезенню смиття у частині щодо себе у зв'язку з Вашою відсутністю в Україні. Для того требе переслати заяву управляючому ОСББ або в ЖЕК і додати до неї доказ Вашого знаходження за кордоном.

    З повагою, адвокат Айвазян.

    Кирда Вячеслав Володимирович

    Вітаю.

    У Вашому договорі, який Ви точно не підписували, на 99 % впевнений прописана норма про те, що Ви оплачуєте дану послугу незалежно від проживання. Тому треба дивитися договір.


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України