Задайте вопрос юристу

835 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Защита прав потребителей, 30 января 2024, вопрос №101093

Обман на онлайн-курсах

Вітаю. Якщо коротко має якусь перспективу справа в суді проти онлайн-курсів, якщо на вебінарах та сайті одне, а в дійсності та в договорі інше? Тобто на сайті брехня, та на вебінарах брехня.

Ответы юристов (4)

    Богун Сергій Павлович

    Якщо послуга не відповідає умовам договору Ви маєте право на захист своїх прав в порядку встановленому законодавством України.

    Айвазян Юрий Климентьевич

    Доброго дня, Вадиме!

    Якщо були порушені Ваші права, як споживача, то так, така справа буде мати перспективу у суді.

    З повагою, адвокат Айвазян.

    Вадим Клиент 3 месяца назад

    Дякую за відповіді. Але справа в тому, що для того, щоб з'ясувати порушення по договору треба бути трошки юристом, питання не в тому. Мене цікаве судова перспектива, чкщо мав місто обман під час реклами на вебінарах та на їх публічному сайті, а договір публічної аферти більш менш добрий, ніхто його не читає нажаль.

    Богун Сергій Павлович

    Судова перспектива залежить від наданих доказів.


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України