Задайте вопрос юристу

835 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Защита прав потребителей, 20 февраля 2024, вопрос №102498

У візовому центрі загубили документи і ненадали послуги

Доброго дня, Така ситуація: В своєму городі (Мукачево) вирішив відкрити польську візу. Це було до війни, мене запевняли що все буде добре проблем не буде й немає причин відмовляти по візі 22.2.2022 я оплатив візовий збір і кошти за візу. Потім 24.02.22 почалась війна а паспорти були здані на пропечатку візи.. через деякий час я уточняю що з паспортом, тому що вони не виконують свої зазначені договорені строки видачі закордонних паспортів. У відповідь отримав таку інформацію (візовий центр закритий а паспорти там) – це ж не мої проблеми. Відтягнувши час нічого вони не давали жодної інформації пройшло много часу я ще раз спитав за свій документ на що мені дали відповідь інформації немає по документам.. Сьогодні ще раз уточняю де мій паспорт, чи вони тільки гроші вміють брати .. Мені передзвонили : вони паспорти відправили в Ужгород ті у Львів ті у Київ, зв’язку з останніми немає не відповідають.
Їхні слова: Паспорти загубились, вони не виходять на зв'язок
Я -Якось не красиво виходить потрібно щось вирішувати (намікав що мені щось запропонує якісь конпенсації)
-Некрасиво що Путін війну начав?
Я – Причому тут путін? Потрібно вирішувати
- Ми нічого не втратили
Я – Я втратив час, втратив паспорти із-за вас А ви бл*я заробили гроші! Що саме ви не втратили то понятно ви не втратили.
- Як ви зі мною говорите
Я – так як заслуговуєте, я до вас ще прийду, і буду говорити вже по іншому!

Тепер така ситуація Не виконаня обовязків надання послуг – взяли гроші ні візи ні паспорта, вони втратили мої документи


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України