Задайте вопрос юристу

859 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Защита прав потребителей, 22 сентября 2024, вопрос №119843

Як подати в суд за не якісний ремонт пральної машини?

Доброго дня. Я визвала майстра для ремонту пральної машинки, майстер прийшов зробив діагностику і сказав що ремонт коштуватиме 5 тисяч гривень, я погодилась на цю суму тоді він зняв бврабан з машинки і повіз на ремонт взявши 3 тисячі як він сказав на закупілю деталей. Виписав квитанцію про взяті кошти і на дав 6 місяців гарантії на свій ремонт. Через декілька днів він написав мені у вайбер що потрібно ще доплатити 800 гр. і буде як нова. Я вже й на це погодилась тоді він привіз барабан установив взявши остальні 2800 тисяч гр. і сказав почекати 2-3 дні що просохло і можна користуватись але після цьго теміну буквально після другого прання виявилось що машинка не справна і протікає. Я зателефонувала майстрові і написала повідомленя про проблему. Майстер приїхав знов розібрав машинку і склав і знов сказав почекати декілька днів щоб просохла тоді можна користуватись. Я прочекала тиждень і після першого ж прання з під машинки вилилась вода. Майстер на дзвінки і повідомлення не відповідає. За вказаною адресою майстерня зачинена. Я звернулась до поліціі вони прийняли мою заяву але сказали що криміналу не вбачають. Поліції вдалося з ним поспілкуватись і він звинувачує мене каже що він все відремонтував а я щей не задоволенна. Я звернулась у відділ прав споживачів, там мені порадили написати лист в область і написати цему майстрові лист про повернення коштів лист він отримав але відповіді не має.
БУДУ ДУЖЕ ВДЯЧНА якщо звернете увагу на мою проблему. Хочетеся просто наказати такого недобросовісного майстра шахрая.

Ответы юристов (2)

    Айвазян Юрий Климентьевич
    Айвазян Юрий Климентьевич 4 дня назад

    Адвокат, г. Николаев, 33 года опыта

    Общаться в чате

    Доброго дня, Марина!

    Ви можете подати позов до суду про стягнення майнової та моральної шкоди з майстра, але для того повинні мати достатньо доказів щодо неякісного ремонту.

    З повагою,адвокат Айвазян.

    Давидко Ігор Анатолійович
    Давидко Ігор Анатолійович 2 дня назад

    Юрист, г. Сумы, 31 год опыта

    Вітаю ! Докази передачі грошей є? Є квитанції ?


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України

Новое в блогах Юристи.UA