Задайте вопрос юристу

829 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Защита прав потребителей, 27 июня 2020, вопрос №23010

Туроператор не возвращает деньги за путевку

Здраствуйте!Мы с друзьями собрались зимой поехать на отдых в Египет и так получилось что вылет выпал на то число когда начался и грницы закрыли.Как вернуть деньги за путевку у туроператора?

Ответы юристов (3)

    Левченко Ксенія Сергіївна

    Доброго дня. Для повернення коштів за путівку до туроператора потрібно писати претензію із посиланням на законодавство та форс- мажорні обставини викликані запровадження в Україні карантину у звязку іх поширенням коронавірусної інфекції. Звертайтесь через профіль підготую.

    Киншов Дмитрий Сергеевич

    Добрий день.

    Туроператор не возвращает деньги за путевку - потрібно буде спочатку спробувати врегулювати питання в досудовому порядку (претензія), якщо це не призведе до результату - звернення до суду!

    Якщо потрібна правова допомога в Харкові, звертайтеся особисто через профіль.

    Адвокат Евгений Александрович

    Здравствуйте!

    Рекомендую Вам подать претензию в адрес туристической компании о возврате денежных средств за тур на электронную почту и через Укрпочту.

    Если не будет результата, то рекомендую подать иск в суд к туристической компании о взыскании денежных средств и морального ущерба.

    Всего доброго!


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України