Задайте вопрос юристу

829 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Защита прав потребителей, 25 февраля 2021, вопрос №38666

повернення грошей за товар придбаний в інтернет магазині

Доброго дня!
Будь ласка, підкажіть як діяти в наступній ситуації:
Замовила телефон в інтернет магазині, доставку в інші міста вони виконують після повної передоплати. Я оплатила замовлення. Мені прийшло зовсім не те, що я замовляла.
Хочу повернути надіслані мною кошти.
Будь ласка, підкажіть на що я можу опиратися в своїх вимогах.
Підтвердження зарахування моєї оплати є на пошті (лист від магазину)
ТТН Нової пошти та фото посилки також є.

Буду дуже вдячна за ваші рекомендації.
Дякую!
Гарного дня!

Ответы юристов (1)

    Метельова-Семенюк Дарія  Анатоліївна

    Доброго дня.

    Покупець має право розірвати укладений через інтернет договір і повернути товар протягом 14-ти днів з моменту одержання товару. Після закінчення цього терміну повернення можливе тільки за гарантією. Це правило поширюється на непродовольчі товари належної якості за умови, що вони не використовувалися і зберегли товарний вигляд, споживчі властивості та ярлики. Також у покупця має бути наявний розрахунковий документ (чек). Кабмін України затвердив «Перелік товарів належної якості, що не підлягають обміну (поверненню)».


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України