Задайте вопрос юристу

827 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Недвижимость, строительство, 06 апреля 2021, вопрос №40772

Нарахування інфляції (коли та як подати)

Доброго дня!
Ми придбали квартиру (договір укладений 2008 році), яка повинна була бути зданою у 2011 році. Оскільки квартири нам так і не віддали.
Ми подали позову про повернення пайового внеску на суму 224 665,00 грн згідно договору. Але цікавить питання щодо нарахування інфляції та 3% річних, нараховану суму потрібно подавати одразу в даному позові, чи вже після того як бути прийняте рішення судом про повернення пайових внесків тоді до нараховується та сума інфляції та 3% річних?


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України