Задайте вопрос юристу

833 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Защита прав потребителей, 13 мая 2021, вопрос №42293

Укртелеком, нараховує борг за повітря

Доброго дня, у мене уже не перший рік розбираюсь з Укртелеком який нараховує борг не понятно на за що... Я з ними усній формі домовилась про те що мені підключать інтернет,а зараз вони кажуть про якийсь договір який не бачила і не підписувала, по тій адресі з 2018 р не проживаю звонила на гарячі лінії про те щоб відключили інтернет сказали що потрібно заплатити щоб боргу не було 2 місяці ще платила ні за що і ніхто так і не відключив а зараз передали в якусь фірму яка стягує з боржників гроші. Які кажуть про те щоб я сплатила борг цей.

Ответы юристов (1)

    Марусяк Андрій Романович

    Доброго дня! сумні новини- усна домовленість про розірвання договору не є розірванням договору, заявка про відключення на гарячій лінії є належним способом для початку розірвання відносин із Укртелеком. Прикро, але Укртелеком працює так і борг вам доведеться сплатити.

    Пишіть заяву на офіційну адресу Укртелеком про припинення обслуговування, залишайте заявку на відключення на гарячій лінії. Заяву вдправляйте цінним листом. До неї прикріпіть копію квитанції про відсутність заборгованості, як доказ.

    У разі нарахування нових боргів матимете заяву, як доказ про затягування припинення договору.

    Щасти вам!


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України