Задайте вопрос юристу

833 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Защита прав потребителей, 21 мая 2022, вопрос №64814 150₴

Наказ 32714ФП від 24.08.2014 р. П.2.1: «Виплати соц. компенсацій можуть бути отримані громадянином тільки по його особистій заяві

Это правдивая информация, можно ли получить выплату?

КЦ ПНГК
Ви знаходитесь на офіційному сайті вповноваженого підрозділу по фінансовому захисту населення.
Подайте заяву на отримання компенсації
Виплата: 76 000 грн. готова до переказу.
Від вас вимагається особиста заява на отримання.

Наказ 32714ФП від 24.08.2014 р.
П.2.1: «Виплати соц. компенсацій можуть бути отримані громадянином тільки по його особистій заяві.»

Вам необхідно написати особисту заяву. В заяві вкажіть номер карти, на яку буде відправлено суму Вашої компенсації.

Особиста заява на отримання компенсації ПДВ
Я,

Прошу провести виплату з бюджету ЄКЦ компенсації ПДВ право на виплату якої я маю, на мої реквізити. Повна сума виплати в мою адресу складає 76 000 грн. Я ознайомленій(а) з тим, що вся сума компенсації зарахується мені на карту протягом 5-ти хвилин.
Увага номер карти, на яку Вам зараз зарахують компенсацію

Подайте заяву нашому юристу. Вартість послуг юриста 341 грн. Одразу після подачі заяви 76 000 грн. будуть надіслані на Ваші реквізити. Затвердження та відправка виплати триватиме до 5-ти хвилин.
Подати заяву юристу та отримати виплату.

Ответы юристов (8)

    Кирда Вячеслав Володимирович
    50%

    Вітаю!

    ЦЕ ФЕЙК ТА ШАХРАЙСТВО!

    По-перше, в Україні немає Єдиного Компенсаційного Центру Повернення Невиплачених Грошових Коштів.

    По-друге, немає жодного нормативного акту, який дозволив би отримати такі виплати.

    ОЗНАЙОМТЕСЬ ДЕТАЛЬНІШЕ:

    https://voxukraine.org/oberezhno-shahrayi-mozhlyvi...

    ЦЕ ШАХРАЇ! ВИ МАЄТЕ ПРАВО ПОДАТИ ЗАЯВУ ДО ПРАВООХОРОННИХ ОРГАНІВ!

    Всього доброго! Сподіваюсь, що консультація була корисною. Якщо є додаткові питання, звертайтесь індивідуально, натиснувши кнопку «Звернутися»!

    Гончаренко Константин
    50%

    Добрый день!

    Это мошенничество , такой организации в Украине, нет!

    Вам необходимо передать эту информацию в киберполицию , для проверки и принятия мер.

    написать заявление в полицию, с приобщением доказательств требований мошенников (скриншоты сообщений,(заверить у нотариуса), записи звонков, фото - фиксация ). Руководствоваться ст. 214 УПК Украины - Следователь, прокурор безотлагательно, но не позднее 24 часов после подачи заявления, сообщения о совершенном уголовном правонарушении или после самостоятельного выявления им с любого источника обстоятельств, которые могут свидетельствовать о совершении уголовного преступления обязан внести соответствующие сведения в Единый реестр досудебных расследований, начать расследование и через 24 часа с момента внесения таких сведений предоставить заявителю выписку из единого реестра досудебных расследований. Следователь, который будет осуществлять досудебное расследование, определяется руководителем органа досудебного расследования.

    Справку из полиции о внесении ведомостей по заявлению в ЕРДР об открытии уголовного производства в связи с мошенничеством необходимо направить в банковскую организацию почтой заказным письмом , вместе с Вашим заявлением о мошенничестве с Вашим счетом и требованием прекратить все операции по счету до завершения следствия по делу.

    Переписки с вайбера мессенджеров распечатать , заверить у нотариуса и приложить как доказательства к заявлению.

    собираете информацию о трейдере ( контакты , адрес, сайт , реквизиты и прочее данные о нем) и подаете заявление о мошенничестве по описанной процедуре и лучше всего сразу в киберполицию оформите заявку онлайн https://ticket.cyberpolice.gov.ua

    Все органы Вам должны дать ответ письменно.

    С этими документами , а так же договором о предоставлении услуг и квитанциями обращаетесь в суд о взыскании средств оплаченных за услуги.

    Хорошо было бы направить претензию в адрес компании /ФОП.

    ЕСЛИ ДОГОВОРА НЕ БЫЛО ДЕЙСТВУЕТЕ ЧЕРЕЗ КОНТРОЛИРУЮЩЕЕ ОРГАНЫ И ПОЛИЦИЮ.

    С уважением,

    Константин Гончаренко

    Карпенко Андрей Владимирович

    Здравствуйте.

    ЭТО МОШЕННИКИ.

    Обратитесь с Заявлением о возможном мошенничества в киберполицию.

    Для оперативного предоставления помощи и информации Департамент киберполиции Национальной полиции Украины ввел сервисную службу и ввел в действие телефонный номер– 0 800 50 51 70.

    По указанному бесплатному номеру граждане могут узнать о состоянии рассмотрения поданного ранее электронного обращения или получить разъяснения по деятельности подразделения, получить консультацию квалифицированного специалиста или высказать замечания или предложения к работе Департамента.

    Сервисная служба Департамента киберполиции работает с понедельника по пятницу с 09:00 до 18:00.

    Контакти

    Юридична адреса:вул.Бориспільська,19, м.Київ, 02093, УкраїнаФактична адреса:вул.Бориспільська,19, м.Київ, 02093, Україна

    Телефони:

    Для довідок за електронними зверненнями, відправленими через форму зворотнього зв'язку:0800 50 51 70Приймальня:+380 (44) 374 3713Канцелярія Департаменту кіберполіції:+380 (44) 374 3751Факс:+380 (44) 374 3700

    Електронна пошта:

    Для ЗМІ:press@cyberpolice.gov.uaДля надання додаткової інформації за електронними зверненнями, відправленими через форму зворотнього зв'язку:callcenter@cyberpolice.gov.ua

    УДАЧИ!

    Айвазян Юрий Климентьевич
    Айвазян Юрий Климентьевич год назад

    Адвокат, г. Николаев, 32 года опыта

    Общаться в чате

    Анастасія!

    Не звертайте уваги. Це елементране шахрайство.

    Державна соціальна допомога виплачуватиметься протягом дії воєнного стану та одного місяця після його припинення чи скасування. Під час воєнного стану не потрібно звертатись за її перепризначенням або підтвердженням права на її отримання.

    Положення постанови Кабінету Міністрів України від 07 березня 2022 року № 214 «Про деякі питання надання державної соціальної допомоги на період введення воєнного стану» стосується наступних виплат:

    • допомоги малозабезпеченим сім’ям;
    • допомоги на дітей одиноким матерям;
    • допомоги на дітей, над якими встановлено опіку чи піклування;
    • допомоги на дітей, хворих на тяжкі хвороби, яким не встановлено інвалідність;
    • щомісячної грошової допомоги особі, яка проживає разом з особою з інвалідністю I чи II групи внаслідок психічного розладу;
    • тимчасової державної допомоги дітям, батьки, яких ухиляються від сплати аліментів, не мають можливості утримувати дитину або місце проживання їх невідоме;
    • щомісячної адресної допомоги внутрішньо переміщеним особам для покриття витрат на проживання, в тому числі на оплату житлово-комунальних послуг;
    • тимчасової державної соціальної допомоги непрацюючій особі, яка досягла загального пенсійного віку, але не набула права на пенсійну виплату.

    Якщо отримувачі державної соціальної допомоги особам з інвалідністю з дитинства та дітям з інвалідністю, державної соціальної допомоги особам, які не мають права на пенсію та особам з інвалідністю, які пропустили строк перегляду, виплата таких видів допомоги не зупиняється на період воєнного стану та одного місяця після його скасування.

    Після скасування воєнного стану органи соціального захисту населення поінформують одержувачів про необхідність протягом одного місяця оновити документи, необхідні для того, щоб продовжувати отримувати допомогу.

    Окрім того, Кабінет Міністрів України 20 березня 2022 року постановою № 332 затвердив новий Порядок надання допомоги на проживання внутрішньо переміщеним особам.

    Хто отримає дану допомогу?

    Допомога надається особам, які перемістилися з тимчасово окупованої території Автономної Республіки Крим і м. Севастополя, а також території адміністративно-територіальної одиниці, де проводяться бойові дії та яка визначена в переліку, затвердженому розпорядженням Кабінету Міністрів України від 6 березня 2022 року № 204.

    Допомога не надається внутрішньо переміщеним особам, які були обліковані як внутрішньо переміщені особи до 24 лютого 2022 року у регіонах, що не включені до переліку відповідних територій, за винятком осіб, які отримували щомісячну адресну допомогу внутрішньо переміщеним особам для покриття витрат на проживання, у тому числі на оплату житлово-комунальних послуг відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 01 жовтня 2014 року № 505 «Про надання щомісячної адресної допомоги внутрішньо переміщеним особам для покриття витрат на проживання, в тому числі на оплату житлово-комунальних послуг».

    В яких розмірах надаєтися допомога?

    Допомога надається щомісячно у таких розмірах:

    • для осіб з інвалідністю та дітей – 3000 гривень на місяць;
    • для інших осіб – 2000 гривень на місяць.

    Що необхідно зробити для отримання допомоги?

    Для того, щоб отримати допомогу, особі необхідно стати на облік як внутрішньо переміщена особа та отримати відповідну довідку, а також подати заяву на отримання допомоги на проживання (для цього необхідно звернутися до структурного підрозділу з питань соціального захисту населення або центру надання адміністративних послуг, а пізніше таку заяву після відповідних доопрацювань можна буде подати через Портал «Дія»).

    Через який ресурс можна отримати допомогу?

    Виплата допомоги здійснюватиметься через АТ «Ощадбанк» на банківський рахунок (за стандартом IBAN), який отримувач вказав під час звернення із заявою на отримання такої допомоги.

    Яка тривалість виплати допомоги?

    Допомога надається щомісячно з місяця звернення на весь період введення воєнного стану плюс один місяць після його припинення чи скасування. Допомога виплачується за повний місяць незалежно від дати звернення за її наданням та дати припинення чи скасування воєнного стану.

    Нормативно-правова база

    1. Постанова Кабінету Міністрів України від 07 березня 2022 року № 214 «Про деякі питання надання державної соціальної допомоги на період введення воєнного стану»
    2. Постанова Кабінету Міністрів України від 20 березня 2022 року № 332 «Деякі питання виплати допомоги на проживання внутрішньо переміщеним особам»
    3. Постанова Кабінету Міністрів України від 1 жовтня 2014 року № 505 «Про надання щомісячної адресної допомоги внутрішньо переміщеним особам для покриття витрат на проживання, в тому числі на оплату житлово-комунальних послуг» (втратила чинність)
    4. Постанова Кабінету Міністрів України від 1 жовтня 2014 року № 509 «Про облік внутрішньо переміщених осіб»
    5. Розпорядження Кабінету Міністрів України 6 березня 2022 року № 204 «Про затвердження переліку адміністративно-територіальних одиниць, на території яких надається допомога застрахованим особам в рамках Програми «єПідтримка»
    Адвокат Евгений Александрович

    Здравствуйте, Анастасия!

    Вы имеете право подать заявление в киберполицию для проведения проверки и принятия мер реагирования:

    https://cyberpolice.gov.ua/contacts/

    Нужна полная консультация алгоритм действий обращайтесь индивидуально через Звернутися.

    Всего доброго!

    Удачи Вам!

    Адвокат Евгений Александрович

    Анастасія!

    Ви маєте право подати заяву до поліції або прокуратури про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань та відкриття кримінального провадження про шахрайські дії за ст.190 КК України (на підставі статей 60 в 214 Кримінального процесуального кодексу України).

    Після цього, протягом 24 годин, вказані відомості про вчинене кримінальне правопорушення, повинні бути невідкладно але не пізніше 24 годин, внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань, з відкриттям кримінального провадження, про що заявник має право отримати витяг з Єдиного реєстру досудових розслідувань (на підставі статей 60 в 214 Кримінального процесуального кодексу України).

    КРИМІНАЛЬНИЙ КОДЕКС УКРАЇНИ

    (Відомості Верховної Ради України (ВВР), 2001, № 25-26, ст.131):

    Кримінальний кодекс України | від 05.04.2001 № 2341-III (rada.gov.ua)

    "Стаття 190. Шахрайство

    1. Заволодіння чужим майном або придбання права на майно шляхом обману чи зловживання довірою (шахрайство) -

    карається штрафом від двох тисяч до трьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від двохсот до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або обмеженням волі на строк до трьох років.

    2. Шахрайство, вчинене повторно, або за попередньою змовою групою осіб, або таке, що завдало значної шкоди потерпілому, -

    карається штрафом від трьох тисяч до чотирьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк від одного до двох років, або обмеженням волі на строк до п'яти років, або позбавленням волі на строк до трьох років.

    3. Шахрайство, вчинене у великих розмірах, або шляхом незаконних операцій з використанням електронно-обчислювальної техніки, -

    карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років.

    4. Шахрайство, вчинене в особливо великих розмірах або організованою групою, -

    карається позбавленням волі на строк від п'яти до дванадцяти років з конфіскацією майна.

    У разі невнесення відомостей про вчинене кримінальне правопорушення до Єдиного реєстру досудових розслідувань протягом 24 годин, заявник має право на протязі 10 днів, подати скаргу слідчому судді місцевого суду (на підставі статей 303-307 Кримінального процесуального кодексу України) та до місцевої прокуратури (стаття 36 Кримінального процесуального кодексу України).

    КРИМІНАЛЬНИЙ ПРОЦЕСУАЛЬНИЙ КОДЕКС УКРАЇНИ

    (Відомості Верховної Ради України (ВВР), 2013, № 9-10, № 11-12, № 13, ст.88):

    Кримінальний процесуальний к... | від 13.04.2012 № 4651-VI (rada.gov.ua)

    "Стаття 60. Заявник

    1. Заявником є фізична або юридична особа, яка звернулася із заявою або повідомленням про кримінальне правопорушення до органу державної влади, уповноваженого розпочати досудове розслідування, і не є потерпілим.

    2. Заявник має право:

    1) отримати від органу, до якого він подав заяву, документ, що підтверджує її прийняття і реєстрацію;

    1-1) отримувати витяг з Єдиного реєстру досудових розслідувань;

    2) подавати на підтвердження своєї заяви речі і документи;

    3) отримати інформацію про закінчення досудового розслідування.

    3. Заявник, який є викривачем, крім передбачених цією статтею прав, має право в порядку, встановленому Законом України "Про запобігання корупції", отримувати інформацію про стан досудового розслідування, розпочатого за його заявою чи повідомленням.

    Інформація надається слідчим або прокурором у строк не більше п’яти днів з моменту подання заяви.

    "Стаття 214. Початок досудового розслідування

    1. Слідчий, дізнавач, прокурор невідкладно, але не пізніше 24 годин після подання заяви, повідомлення про вчинене кримінальне правопорушення або після самостійного виявлення ним з будь-якого джерела обставин, що можуть свідчити про вчинення кримінального правопорушення, зобов’язаний внести відповідні відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань, розпочати розслідування та через 24 години з моменту внесення таких відомостей надати заявнику витяг з Єдиного реєстру досудових розслідувань. Слідчий, який здійснюватиме досудове розслідування, визначається керівником органу досудового розслідування, а дізнавач - керівником органу дізнання, а в разі відсутності підрозділу дізнання - керівником органу досудового розслідування. ...".

    "Стаття 303. Рішення, дії чи бездіяльність слідчого або прокурора, які можуть бути оскаржені під час досудового розслідування, та право на оскарження

    1. На досудовому провадженні можуть бути оскаржені такі рішення, дії чи бездіяльність слідчого або прокурора:

    1) бездіяльність слідчого, прокурора, яка полягає у невнесенні відомостей про кримінальне правопорушення до Єдиного реєстру досудових розслідувань після отримання заяви чи повідомлення про кримінальне правопорушення, у неповерненні тимчасово вилученого майна згідно з вимогами статті 169 цього Кодексу, а також у нездійсненні інших процесуальних дій, які він зобов’язаний вчинити у визначений цим Кодексом строк, - заявником, потерпілим, його представником чи законним представником, підозрюваним, його захисником чи законним представником, представником юридичної особи, щодо якої здійснюється провадження, володільцем тимчасово вилученого майна, іншою особою, права чи законні інтереси якої обмежуються під час досудового розслідування;...".

    "Стаття 304. Строк подання скарги на рішення, дії чи бездіяльність слідчого чи прокурора, її повернення або відмова відкриття провадження

    1. Скарги на рішення, дії чи бездіяльність слідчого чи прокурора, передбачені частиною першою статті 303 цього Кодексу, можуть бути подані особою протягом десяти днів з моменту прийняття рішення, вчинення дії або бездіяльності. Якщо рішення слідчого чи прокурора оформлюється постановою, строк подання скарги починається з дня отримання особою її копії. ...".

    У разі наявності запитань звертайтеся через кнопку зеленого кольору "Звернутися"!

    Всього доброго!

    Успіхів Вам!

    Жупинский Николай Андреевич

    Вынужден Вас разочаровать, денег Вы не получите, потому целью мошенников есть получение денег с Вас.

    Рибінцев Сергій Сергійович

    Добрый день, Анастасия!

    Это шахрайство, обман. Не реагируйте на это письмо и не раскрывайте свои персональные данные.


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України