Задайте вопрос юристу

829 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Защита прав потребителей, 24 мая 2023, вопрос №85751

Чи можна розглянути діло за розбитий телефон, якщо йому 6 місяців

6 місяців назад, в школі мені розбили телефон, і на питання "Чи збираєшся ти платити за ремонт?" мені відповіли "Нєт, пашол н***й", за ці 6 місяців однокласник жартував над мною жарти(Які мені зовсім не приємні), і зараз хотілось би поцікавитися, чи можливо ще взятися за діло, з розбитим телефоном

Ответы юристов (3)

    Кирда Вячеслав Володимирович

    Вітаю, Олександре!

    Це буде дуже складно, адже воно мало сенс ще півроку назад. Очевидно, що тут повинно все вирішуватись на рівні батьків. Можна то подати до суду про витребування коштів, але перспективи доволі туманні.

    Всього доброго. Якщо консультація була корисною, натискайте галочку внизу фотографії профіля та залишайте відгук!

    Для більш детальної консультації натискайте зелену кнопку Звернутися/Обратиться нижче фото! Буду радий допомогти.

    Айвазян Юрий Климентьевич

    Доброго дня, Олександре!

    Рекомендую звернутись до директора по допомогу в цьому питання, як також до батьків порушника.

    В іншому випадку прийдеться вирішувати цю проблему в судовому порядку.

    У разі виникнення уточнюючих питань, зверніться до мене персонально, натиснувши кнопку "звернутись" біля мого фото.

    Якщо ж консультація задовільнила Вас, активуйте сіру галочку та залиште відгук на знак подяки.

    Босак Назар Орестович

    Добрий вечір. Спочатку потрібно спробувати досудове врегулювання спору. Вам потрібно повідомити про це Вашим батькам та попросити їх звернутись до батьків того Вашого однокласника з проханням відшкодувати завдані матеріальну шкоду та моральну шкоду. Якщо вони того не зроблять, то Ваші батьки можуть звернутись до суду з позовом до батьків Вашого однокласника. Координати батьків того однокласника Ваші батьки можуть взнати в класного керівника.

    Ви можете звертатись до мене для надання додаткових правничих послуг з цього чи інших питань. Я можу надати детальну юридичну консультацію з рядом різноманітних правових послуг, написати тексти юридичних документів тощо.


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України