Задайте вопрос юристу

833 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Защита прав потребителей, 24 мая 2023, вопрос №85763

Повернення коштів за неякісно надане лікування

Доброго дня! Як бути в повернені коштів, за надане стоматологічне лікування.
Я прийшла на консультацію до стоматолога, де мені було проведено консультацію, та розповіли план лікування. Я маю проблему с щелепним суставом. Я погодилася на лікування, гарно розповіли про подальше лікування. Я погодилась, і прийшла на лікування, де мені встановили спеціальну систему яка має зняти біль, та домогти в виправлені неправильного розташування цього суставу. Також мені провели остеопатичний прийом, на питання як це все взаємодіє, почалося багато води, мене просто заставили проговарювати свої проблеми, які впливають як вони сказали на цю проблему. Після встановлення накладок біль лише збільшився, лікування продовжується, я маю її носити, але біль є як в суставі, так і головна біль, і навіть в вухах. Також із-за цих психологічних методів які він проводив, він надав мені психологічну так би мовити травму. Що я маю зробити, якщо не хочу продовжувати лікування таким методом і хочу повернути кошти, адже мені стаж тільки гірше.

Ответы юристов (1)

    Айвазян Юрий Климентьевич

    Доброго дня, Олександра!

    Повернути кошти можна, подавши до стоматолога претензію, а у разі відмови, звернувшись із позовом до суду. Буде доволі складно доводити свою правоту.

    Можна також написати скаргу на неякісне лікування до місцевого цправління охорони здоров'я.

    У разі виникнення уточнюючих питань, зверніться до мене персонально, натиснувши кнопку "звернутись" біля мого фото.

    Якщо ж консультація задовільнила Вас, активуйте сіру галочку та залиште відгук на знак подяки.


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України