Задайте вопрос юристу

835 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Налоговое право, 30 мая 2023, вопрос №86052

Написать заявление на разблокировать счета

Как правильно написать заявление на розблокуваня счета в виконавчу службу онлайн помогите написать заявление

Ответы юристов (5)

    Айвазян Юрий Климентьевич

    Доброго дня, Валерію!

    Взагалі така заява пишеться у довільний формі. Головне при тому послатися на підстави розблоквання. Проте, як хочете, я можу Вам її підготувати.

    Виникнуть додаткові питання, натискайте кнопку «звернутись» біля мого профілю. Постараюсь допомогти!

    Якщо ж консультація задовільнила Вас, активуйте сіру галочку та залиште відгук на знак подяки.

    Кирда Вячеслав Володимирович

    Вітаю, Валерій!

    Заява не містить встановленої форми, можете написати її в довільній формі. Також за потреби можу підготувати Вам текст такої заяви.

    Всього доброго. Якщо консультація була корисною, натискайте галочку внизу фотографії профіля та залишайте відгук!

    Для більш детальної консультації натискайте зелену кнопку Звернутися/Обратиться нижче фото! Буду радий допомогти.

    Костюк Любовь Тарасовна

    Добрый день, даю вам обоснование, заявление в произвольной форме. Также в ДВС есть образцы таких заявлений в канцелярии.

    5 травня 2023 року набув чинності закон № 3048-IX "Про внесення змін до деяких законів України щодо окремих особливостей організації примусового виконання судових рішень та рішень інших органів під час дії воєнного стану", який надає право накладення арештів на банківські рахунки боржників за рішеннями державних і приватних виконавців.

    В той же час, відповідно до пункту 10.2 Розділу XIII Прикінцевих та перехідних положень ЗУ «Про виконавче провадження» передбачено, що фізичні особи - боржники, на кошти яких накладено арешт органами державної виконавчої служби, приватними виконавцями, можуть здійснювати видаткові операції з поточного рахунку на суму в розмірі, що протягом одного календарного місяця не перевищує двох розмірів мінімальної заробітної плати, встановленої законом про Державний бюджет України на 1 січня поточного календарного року (13 400) грн., а також сплачувати податки, збори без урахування такого арешту, за умови що такий поточний рахунок визначений для здійснення видаткових операцій у порядку, встановленому цим підпунктом. Звернення стягнення у межах зазначеної суми на такому рахунку не здійснюється.

    Корнійчук Євген Іванович

    Доброго дня, заява не допоможе треба розрахуватися з боргом для зняття арешту.

    Якщо я допоміг вирішити ваше питання ставте ✅ біля фото підтримайте лайком залиште відгук.

    Для детальної консультації натискайте кнопку звернутися.

    • Костюк Любовь Тарасовна

      Шановний, як це заява не допоможе, цей порядок про розблокування одного рахунку для видаткових операцій прописаний в законі, в мене по 3 клієнтам винесли такі постанови. В усіх виконавчих є зразки таких заяв, тижнів два вижидали роз'яснення Мінюсту, зараз процес пішов, виносять без проблем. Була сьогодні в приватбанку, який мені підтвердив, що на протязі 3-х днів з моменту надходження постанови виконавця рахунок розблоковується, в межах 2-х місячної заробітної плати. Не сійте паніку, люди і так налякані !!!


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України