Задайте вопрос юристу

835 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Защита прав потребителей, 07 августа 2023, вопрос №89639

Як повернути кошти за онлайн-навчання

ВІтаю! Підкажіть, чи можу я повернути кошти у такій ситуації. Оплатила наперед навчання в школі англійської мови. Мені підійшов вчитель і при оплаті я неодноразово говорила про те, що продовжую навчання саме з цим вчителем. Зараз вчитель звільнився з цієї школи і продовжувати навчання з іншими викладачами я не хочу. Запросила повернення коштів. В результаті засновниця школи стверждує, що я співрацювала зі школою, а не вчителем. Не відповідає на мої запити про повернення коштів. Хоча в оферті на сайті зазначено, що можна припинити користування послугами в односторонньому порядку. Наперед оплачена сумма у розмірі 6500 гривень. Підкажіть, як діяти в цій ситуації. Дякую!
посилання на сайт школи, де розміщена оферта (не знаю, чи пропустить сайт)
https://www.lightenglish.me/%D0%B4%D0%BE%D0%B3%D0%BE%D0%B2%D1%96%D1%80-%D0%BE%D1%84%D0%B5%D1%80%D1%82%D0%B0

Ответы юристов (3)

    Кирда Вячеслав Володимирович

    Вітаю.

    У даному випадку потрібно аналізувати публічну оферту, що явно виходить за рамки безоплатного питання.

    Айвазян Юрий Климентьевич

    Доброго дня, Марина!

    Ваші гроші повернути цілком реально, але треба вивчити та проаналізувати умови договору.

    Виникнуть додаткові питання, натискайте кнопку "звернутись" біля мого фото. Постараюсь на них відповісти, а за потреби допомогти практично.

    Дерій Владислав Олегович

    Доброго дня!

    Зверніться до представника школи та вимагайте повернення коштів.

    В договорі оферти - Виконавцем є ФОП LIGHT ENGLISH (СКУБІЙ ЮЛІЯ ВАЛЕРІЇВНА), але такого ФОП не існує.

    Пригрозіть кіберполіцією, позовом до суду та податковою. Вимагайте надати Вам свідоцтво про реєстрацію суб'єкта підприємницької діяльності.

    При виникненні додаткових питань натискайте "Звернутися". Всього доброго!


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України