Задайте вопрос юристу

835 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Защита прав потребителей, 08 сентября 2023, вопрос №92151

В магазине инстаграме заплатила деньги, товар не пришёл и страницы магазина не стало

Здравствуйте! Банальная история. Как обычно, я покупаю товар оплатила полностью, после недели, спрашиваю продавца, где товар, а там страницы уже нет. Сапоги стоят 1250 гривен, и дело не совсем в деньгах. В это сложно е время, так жутко осознавать что в стране есть мошенники

Ответы юристов (3)

    Богун Сергій Павлович

    Можете обратится в киберполицию о сообщит о факте интернет мошенничества.

    Айвазян Юрий Климентьевич

    Доброго дня, Наталля!

    Вам треба негайно звернутись до кібе-поліції.

    Якщо Ви стали жертвою шахрайства в інтернеті, треба звернутись до Департаменту кіберполіції Національної поліції України.

    Департамент кіберполіції Національної поліції України є міжрегіональним територіальним органом Національної поліції України, який входить до структури кримінальної поліції Національної поліції та відповідно до законодавства України забезпечує реалізацію державної політики у сфері боротьби з кіберзлочинністю, організовує та здійснює відповідно до законодавства оперативно-розшукову діяльність.

    Основні завдання Департаменту кіберполіції Національної поліції України:

    1) Участь у формуванні та забезпеченні реалізації державної політики щодо попередження та протидії кримінальним правопорушенням, механізм підготовки, вчинення або приховування яких передбачає використання електронно-обчислювальних машин (комп’ютерів), систем та комп’ютерних мереж і мереж електрозв’язку.

    2) Сприяння у порядку, передбаченому чинним законодавством, іншим підрозділам Національної поліції у попередженні, виявленні та припиненні кримінальніх правопорушень.

    Для отримання on-line допомоги та надання даних для оперативного реагування на кібер інциденти натисніть на посилання. Інформацію буде опрацьовано у відповідності до Закону України "Про звернення громадян"

    Телефони:

    Для довідок за електронними зверненнями, відправленими через форму зворотнього зв'язку:

    0800 50 51 70

    Приймальня:+380 (44) 374 3713

    Канцелярія Департаменту кіберполіції:+380 (44) 374 3751, +380 (44) 374 3799

    Електронна пошта:

    Для надання додаткової інформації за електронними зверненнями, відправленими через форму зворотного зв`язку:

    callcenter@cyberpolice.gov.uaДля ЗМІ:press@cyberpolice.gov.ua

    Нагадуємо, прийом звернень громадян здійснюється за допомогою форми «Зворотного зв’язку» на нашому сайті та в письмовому вигляді. Просимо з розумінням поставитись до необхідних тимчасових заходів та не наражати себе й інших на небезпеку.

    З повагою, адвокат Айвазян.

    Адвокат Евгений Александрович

    Здравствуйте!

    Вы имеете право подать заявление в киберполицию для проведения проверки и принятия мер реагирования:

    https://cyberpolice.gov.ua/contacts/

    Всего доброго!

    Удачи Вам!


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України