Задайте вопрос юристу

835 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Защита прав потребителей, 14 сентября 2023, вопрос №92539

Як вирішити питання з клієнтом?

Доброго дня. я майстер з нарощування вій. Сталась не приємна ситуація з клієнткою. Зробила їй вії, все подобалося, але через день в неї розпочалася реакція. Я запропонувала їй зняти вії та перед тим як вона прийшла я в переписці спитала чи був якийсь дискомфорт під час нарощування, вона відповіла, що ні, все було добре. Я зняла їй вії і вона поїхала в лікарні. В лікарні їй сказали, що був створений опік, вона чухала око, клей осипався і попав в слизову. Кошти за процедуру я їй повернула. Вчора вона була на фінальному заключенні, де було поставлено діагноз складний астигматизм. Вона попросила щоб я повернула кошти за всі її обстеження та окуляри. Я відмовилася, тому що я не розумію при чому тут цей діагноз до нарощування вій, я не бачила довідку який раніше зір у неї був, в цій довідці не написано, що причиною цього є я, заключення вона брала в лікарні в якій не проходила лікування. Після моєї відмови вона почала погрожувати мені судом та адвокатами. Що ви мені порадите в цій ситуації?

Ответы юристов (1)

    Айвазян Юрий Климентьевич

    Доброго дня, Наталля!

    Треба, звичайно, розбиратися у цій ситуації більш детально, але наперед можу сказати, що довести Вашу провину клієнтці буде складно.

    З повагою, адвокат Айвазян.


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України