Задайте вопрос юристу

835 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Защита прав потребителей, 24 декабря 2023, вопрос №99220

повернення коштів за квиток

Христос народився! Славімо його! Придбала квиток за готівку на виставу, яка не відбулася з невідомих причин і повідомлення про перенесення вистави також не надійшло. Перенесли на березень , нажаль, на зазначену дату не можу відвідати виставу. Касир відмовляється повернути гроші за придбаний квиток, зсилаючись на п,5 на звороті квитка, Цитую " Відшкодування організатором вартості квитка можлива тільки за умови скасування заходу.Затримка початку заходу не є підставою для повернення квитка.вартість сервісного або інших додаткових зборів поверненню не підлягає. Я прочитала правила повернення грошей і зрозуміла , що зг.ст.10 Закону України " Про захист прав споживачів" вони зобов"язані повернути гроші. Чи я правильно зрозуміла?

Ответы юристов (1)

    Богун Сергій Павлович

    Для повернення квитка Вам необхідно звертатися з вимогою повернути ваші кошти до організатора заходу.

    Потрібно написати письмову заяву у 2-ох примірниках. До заяви потрібно прикріпити квиток, чек, паспортні дані (часом просять копії, але це не обов’язково). Перший примірник надається організатору заходу, на другому, який залишається у споживача, – ставиться відмітка щодо прийняття заяви. Якщо відмовляються приймати письмову заяву – надішліть на поштову адресу організатора заходу рекомендованим листом з повідомленням про вручення, або на електронну адресу організатора. У такому випадку у вас буде документальне підтвердження факту відправлення та/або вручення вашого звернення організатору.


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України