Задайте питання юристу

835 юристів готові відповісти зараз

Відповідь за ~15 хвилин

Задати питання на сайті

Захист прав споживачів, 15 листопада 2020, питання №32915

Строки доставки товару на виготовлення якого потрібно був час.

Доброго дня, така ситуація, здійснила покупку через інтернет- магазин більше 30 днів( я звичайна фіз. особа, вартість товару більше 340 грн.), товар не доставили вчасно.... зателефонувала в магазин, а мені надали відповідь, що строки можуть бути більші, тому що в моєму замовленні є товар, на який потрібен час для виготовлення( строки мені не назвали). Підскажіть ,будь ласка, які строки максимальні можуть бути? І де я можу в Законі знайти таку інформацію. ( Хочу написати офіційний лист в даний магазин спираючись на статті). Дякую!

Відповіді юристів (1)

    Жупинский Николай Андреевич
    Жупинский Николай Андреевич 3 роки тому

    Адвокат, м. Харків, 25 років досвіду

    Підскажіть ,будь ласка, які строки максимальні можуть бути? І де я можу в Законі знайти таку інформацію. ( Хочу написати офіційний лист в даний магазин спираючись на статті).

    Строки виконання замовлення встановлюються в самому замовленні або договорі на виконання замовлення. Якщо Ви оплатили наперед покупку і Вам не надсилають тоаар в обіцяні строки , якби Вам не довелось звертатись з заявою до поліції .


Схожі питання


Кодекси Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України