Задайте питання юристу

835 юристів готові відповісти зараз

Відповідь за ~15 хвилин

Задати питання на сайті

Захист прав споживачів, 25 травня 2021, питання №42796

Як повернути кошти за не отримані послуги

Доброго дня, допоможіть будь ласка повернути кошти самим простим шляхом. Закінчив навчання в автошколі. Здавав практичний іспит в сервісному центрі. Маю право вибрати автомобіль автошколи або сервісного центру. Послуга розбита так 350 грн подача авто +350 в'їзд на автодром. І того 700 грн.
Сплатив через Приватбанк. В день экзамену - 1. В списках автошколи мого прізвища не було. 2. Коли все ж таки сів за руль, виявилось, що автомобіль з іншим типом керування (навчався на автомобілі з механічною коробкою, а подали на екзамен авто з автоматичною коробкою). В країні карантин, таксі в дві сторони коштувало ще 700 грн.

Домовились на наступний день. Приїхав на автодром наступного дня. Знайшов потрібне авто, до негативу попередніх подій добавилась особиста неприязнь до інструктора. (Зустрічав раніше) Щоб не конфліктувати, написав повідомлення адміністратору, що не зможу сьогодні здавати та присів під навіс чекати продовження.

Продовження у вигляді адміністратора автошколи відповіла через 5 годин. дословно - "Это все хорошо, но машину мы пригнали к 9.00 утра" (я в цей самий час знаходжусь на автодромі і дивлюся як на цьому авто інші люди виконують вправи практичного іспиту).

Сьогодні автошкола в особі Адміністраторів мого філіалу та центрального офісу відмовляють в повернені коштів. Аргументи - такі правила автошколи. Номером телефону директора ніхто не дає.

Маю ДУЖЕ твердий намір повернути свої кошти.
Чи можете зарадити мені? Можливо до цієї суми (700 грн) є можливість ще компенсувати затрати на таксі?



Схожі питання


Кодекси Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України