Задайте питання юристу

835 юристів готові відповісти зараз

Відповідь за ~15 хвилин

Задати питання на сайті

Захист прав споживачів, 18 грудня 2023, питання №98886

Як правильно скласти договір на отримання стоматологічних послуг

Звернулася до приватного стоматолога, виконання робіт виходить сумарно в 4.000 доларів. Видалення імплантів і вкладання постійних мостів. Хочу скласти договір, бо попередній стоматог припустився помилки в лікуванні зубів, через що пішло на видалення 9 зубів, і дороге лікування тепер.
Підкажіть як правильно це зробити,або до кого звернутися

Відповіді юристів (3)

    Дерій Владислав Олегович

    Доброго дня!

    Договір про надання стоматологічних послуг укладається після досягнення згоди зі стоматологом щодо усіх істотних умов договору (консультацій, визначення курсу лікування, вартості послуг, гарантій, відшкодування збитків, відповідальності та ін.).

    В інтернеті достатня кількість готових зразків даних договорів, при необхідності - можу Вам підготувати індивідуальний договір, але для цього потрібно знати, які стоматологічні послуги Ви плануєте отримати. Крім того, потрібна згода стоматолога на підписання даного договору.

    З повагою, юрист Дерій В.О.!

    Айвазян Юрий Климентьевич

    Доброго дня, Тетяна!

    По великому рахунку, дійсно, зразок такого договору можна знайти в Інтернеті, але навряд чи Ви зможете самостійно передбачити всі істотні умови договору, які мають для Вас принципове значення.

    Тому краще в цьому випадку звернутись до правника, який все це за помірну плату зробить замість Вас. Оскільки предмет договору - Ваше здоров'є, по суті, то я би на Вашому місці так і зробив. Нехтування моєю порадою можу коштувати Вам дорожче. Та Ви і самі це з попереднього сумного досвіду вже зрозуміли.

    З повагою, адвокат Айвазян.

    Кирда Вячеслав Володимирович

    Вітаю.

    Для початку раджу уточнити в стоматолога, чи буде він згодний на підписання такого договору! Загалом ВИ дійсно маєте право на оформлення відносин в паперовому вигляді, оскільки питання про досить немаленьку суму коштів.

    Можете знайти зразки договорів в Інтернеті, або можу підготувати Вам його я.

    Успіхів. Всього доброго Вам. З повагою.


Схожі питання


Кодекси Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України