Задайте питання юристу

835 юристів готові відповісти зараз

Відповідь за ~15 хвилин

Задати питання на сайті

Трудове право, 02 серпня 2020, питання №25724

Как получить ИНН для иностранца?

Здравствуйте! Я гражданка Беларуси, имею временный вид на жительство в Киеве. Для официального трудоустройства мне нужен идентификационный номер. Как мне его получить? Как пройти консультацию ?

Відповіді юристів (2)

    Шишкин Алексей Юрьевич

    для получения карточки плательщика налогов -в реестре физических лиц плательщика налогов, так этот документ теперь называется вам надо обратится в центр предоставления административных услуг по месту жительства при себе надо иметь паспорт и документ подтверждающий вид на жительство.

    Маслова Світлана Анатоліївна

    • По закону майно отримано у спадок не підлягає розподілу...Але...Ваша дружина може в інтересах Вашої дитини ( так как дитина інвалід) вимагати виділення частки в Вашому особистому майні. Ваша дружина має права на аліменти на себе і дитину, бо дитина потребує постійного догляду. Ст88 СККрім того опікунська рада не дасть згоду на виписку дитини з дому без підтвердження покращення умов...ст90 СК.Дружина може з Вами підписати угоду про відмову від алементів в обмін на частку в майні.Або грошової компенсації.
    1. Тобто Ви повинні розуміти, як тільки сума заборгованності по аліментах перевищить 3 місяці, дружина може накласти стягнення на майно...А при заборгованності, що більш ніж 100 грн ( уточнюйте!) і злісному ухиленні від сплати вимагати примусовий викуп частки в майні..Важелів достатньо...Тому вирішуйте одразу .

Схожі питання


Кодекси Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України