Задайте вопрос юристу

829 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Для бизнеса, 30 января 2023, вопрос №79706 450₴

Уподаткування дропшипінг. Продаж товарів тільки за кордоном.

Доброго дня. Мене цікавить ось яка річ. В мене є інтернет магазин який буде працювати по схемі дропшипінгу. Я не планую продавати що-небудь в Україні. Або всі товати будуть продаватись в Америці, або в Америці, ЄС і Англії. Чи потібрно якось мені податкувати таку діяльність, якщо так, то яке буде хороше рішення? Дякую.

Ответы юристов (9)

    Корнійчук Євген Іванович

    Доброго дня, Один з варіантів — укласти договір комісії, згідно з яким дропшипер зобов’язується укладати договори купівлі-продажу з покупцями від свого імені, але за рахунок комітента, а комітент — відправляти товар покупцеві.

    Агентський договір на продаж з метою оформлення дропшипінгу, можливо, теж комусь підійде. Хоча при дропшипінгу торгівля зазвичай здійснюється від імені магазину. А за агентським договором посередник здійснює діяльність від імені суб’єкта, якого він представляє (ч. 1 ст. 295 ГКУ).

    Бухгалтерський облік

    У комісіонера (дропшипера).На відміну від класичної комісії, при дропшипінгу передачі товарів комісіонерові взагалі не відбувається. Тому й обліковувати на позабалансовому субрахунку 024 «Товари, прийняті на комісію» дропшиперу нічого. А ось реалізацію комісійного товару і винагороду комісіонера дропшипер відображає стандартними комісійними проводками.

    У комітента.Оскільки товари комісіонерові не передаються, а відправляються зі складу комітента безпосередньо покупцеві, переводити їх на субрахунок 283 «Товари на комісії» необов’язково. На дату відвантаження товару покупцеві комітент відображає дохід і списує собівартість реалізованого товару. А винагороду комісіонера і витрати, пов’язані з відправленням/транспортуванням товару, відносить до витрат на збут.

    Податок на прибуток

    Жодних податкових різниць для подібних операцій розд. III ПКУ не передбачає. Тому і малодохідники, і високодохідники відображають їх у податковоприбутковому обліку за бухгалтерськими правилами.

    Єдиний податок

    У комісіонера (дропшипера).У разі надання послуг, виконання робіт за договорами доручення, комісії або за агентськими договорами доходом єдиноподатника є сума отриманої винагороди повіреного (агента) (п. 292.4 ПКУ). Тож гроші, отримані від покупця, дропшипер-єдинник до свого оподатковуваного доходу не включає. Щоправда, ФОП-єдинник повинен відобразити ці суми в Книзі доходів (доходів і витрат) (детальніше див. на с. 24).

    У комітента.Дохід за договором комісії у комітента виникне на дату надходження коштів від комісіонера.

    Пам’ятайте: негрошові розрахунки єдинникам заборонені (п. 291.6 ПКУ). Тому дозволяти комісіонерові утримувати комісійну винагороду із суми отриманих від покупця коштів не варто.

    ПДФО для ФОП-загальносистемника

    У комісіонера (дропшипера).Спеціальних посередницьких правил оподаткування ст. 177 ПКУ не містить. А згідно з роз’ясненням податківців (див. БЗ 104.04) ФОП-комісіонер включає до складу своїх доходів усю суму виручки (тобто і вартість проданих товарів, і комісійну винагороду). При цьому вартість придбаних товарів з метою їх подальшої реалізації за договором комісії за умови їх документального підтвердження відображає у складі витрат.

    Врахуйте: якщо комітент — не платник ЄП, то ФОП-комісіонеру-загальносистемнику в принципі можна утримувати свою комісійну винагороду відразу, тобто платити комітентові (і записувати в гр. 6 Книги доходів і витрат) не всю суму, записану в гр. 2, а вже за вирахуванням суми комісійної винагороди згідно зі звітом комісіонера. Але такий варіант може породити проблеми для ФОП-комітента (див. нижче). Якщо ж уся сума пройшла комітентові транзитом, то в гр. 2 і 6 одного рядка Книги комісіонера суми дорівнюватимуть, а за датою отримання від комітента винагороди потрібно поставити суму останньої в гр. 2.

    У комітента.У гр. 2 Книги доходів і витрат комітент записує всю суму, сплачену за комісійний товар покупцем комісіонерові на дату їх отримання на свій поточний рахунок (чи на дату надходження готівки). А в гр. 6 — суму винагороди комісіонера. Врахуйте: якщо комісіонер утримав свою винагороду відразу (на підставі ст. 1020 ЦКУ) відповідного документа на сплату цієї суми в комітента не буде. Тому для її підтвердження не залишається нічого кращого, ніж записати в гр. 5 Книги реквізити договору комісії плюс акта про надані комісіонером послуги. Такий варіант може не дуже сподобатися податківцям. Хоча в принципі з витратами тут проблем бути не повинно. Адже податківці дозволяють загальносистемнику обліковувати витрати, «оплачені» бартером (див. БЗ 104.05).

    Якщо ж комітент сплачує суму винагороди комісіонерові окремо — у нього вже точно не буде проблем з включенням цієї суми до гр. 6 Книги як вартості придбаних послуг комісіонера (посередницьких). Звичайно ж, за умови належного запису в гр. 5 Книги реквізитів первинки, що підтверджує сплату.

    ПДВ

    У комісіонера (дропшипера).У більшості випадків першою ПДВ-подією за договором дропшипінгу буде надходження грошей як оплати товару від покупця. Саме дата цієї події і є датою для відображення ПЗ з ПДВ (п. 187.1 ПКУ). Далі, при перерахуванні грошей комітенту, дропшипер отримує право на ПК з ПДВ (п. 198.1 ПКУ). Звичайно, за наявності належним чином оформленої комітентом ПН, зареєстрованої в ЄРПН.

    Що стосується винагороди посередника, то на цю суму дропшипер також зобов’язаний нарахувати ПЗ з ПДВ.

    Якщо ж винагорода перераховується дропшиперу окремо — після погодження звіту комісіонера, то ПЗ виникнуть на дату складання акта (на дату прийнятого звіту, якщо окремий акт не складається).

    У комітента.На відміну від класичної комісії, передачі товару дропшиперу не відбувається. Отже, ПЗ у комітента виникнуть тільки за фактом відвантаження товару покупцеві (при цьому ПН має бути складена на ім’я дропшипера). На суму комісійної винагороди комітент відображає ПК (безумовно, за наявності ПН, зареєстрованої в ЄРПН).

    Приклад. За договором дропшипінгу реалізовано товар на суму 12000 грн. (у тому числі ПДВ 2000 грн.). Винагорода комісіонера — 10 %. Собівартість послуг комісіонера — 3000 грн. Витрати комітента на транспортування товару — 6000 грн. (у тому числі ПДВ 1000 грн.).

    Якщо я допоміг вирішити ваше питання ставте ✅біля фото підтримайте лайком залиште відгук.

    Для детальної консультації натискайте кнопку звернутися.

    • Роман Клиент год назад

      Чесно скажу, я прийшов сюди після того як прочитав це щоб мені хтось нормально пояснив а ви просто скопіпастили, найс, чудово

      • Корнійчук Євген Іванович

        Для детальної консультації натискайте кнопку звернутися.

    Гончаренко Константин

    Добрый вечер!

    Если вы планировали работать из Украины и оплачивать налоги как гражданин Украины. То нужен Фоп 3 группы и с посредниками составить договор комиссии за их услуги.

    Вам проще всего необходимо зарегистрировать ФОП.

    Есть два пути зарегистрировать ФОП.

    Зарегистрировать ФОП онлайн через Дом Юстиции Украины (

    https://kap.minjust.gov.ua/) или iGov (

    https://igov.gov.ua/), указав в заявлении адрес, по которому Вы хотите зарегистрировать. В таком случае Вам предварительно необходимо будет получить электронную цифровую подпись.

    Отправить по почте нотариально заверенное заявление о государственной регистрации ФОП и необходимые документы, указав в заявлении адрес, по которому Вы хотите зарегистрировать ФОП.

    Документы для регистрации.

    Требования к оформлению документов, представляемых для государственной регистрации

    Документы, представляемые для государственной регистрации, должны отвечать следующим требованиям:

    1) документы должны быть изложены на государственном языке и дополнительно, по желанию заявителя, - на другом языке (кроме заявления о государственной регистрации);

    2) текст документов должен быть написан разборчиво (машинописью или от руки печатными буквами)

    3) документы не должны содержать подчистки или приписки, зачеркнутые слова и иные исправления, не оговоренные в них, орфографические и арифметические ошибки, заполняться карандашом, а также содержать повреждения, которые не позволяют однозначно истолковать их содержание;

    4) документы в электронной форме должны быть оформлены в соответствии с требованиями, определенными законодательством;

    Для государственной регистрации физического лица предпринимателем представляются следующие документы:

    1) заявление о государственной регистрации физического лица предпринимателем;

    2) идентификационный код налогоплательщика.

    3) заявление об избрании физическим лицом упрощенной системы налогообложения и / или регистрационное заявление о добровольной регистрации в качестве плательщика налога на добавленную стоимость по форме, утвержденной центральным органом исполнительной власти, обеспечивающим формирование государственной налоговой и таможенной политики, - по желанию заявителя;

    Ну и необходимо встать на учет в фискальной службе.

    Конкретно по Вашей деятельности необходимо приобрести РРО (реєстратор розрахункових операцій), зарегистрировать его в налоговой по месту регистрации ФОП (ЗАПОЛНИТЬ ЗАЯВЛЕНИЕ ПО УКАЗАНОЙ ФОРМЕ) и выдавать покупателям чеки на продукцию(или отправлять их вместе с посылкой почтой).

    Относительно группы налогообложения ФОП:

    Разница между 2-й и 3-й группой:

    2 группа доход не более 5 421 000 млн.грн. в год, единый налог - 20% от минимальной зарплаты;

    До 10 –ти наемных работников.

    3 группа доход не более 7 818 800 млн.грн., налог за себя и налог 5% от дохода с учетом ПДВ И 3% без ПДВ( 2% на период военного положення)

    Ограничений по работникам нет.

    Чтобы идти по упрощённой системе налогообложения, подать заявление в налоговую нужно в течении 10 дней с момента регистрации, если выбрали 3 группу, и до конца месяца, если выбрали 2.

    Помимо этого вам нужно будет вести Книгу доходов, в которой обязательно нужно указывать даты и суммы поступлений денег на ваш счёт. Эту книгу также нужно будет зарегистрировать в налоговой.( СЕЙЧАС КНИГУ ОТМЕНИЛИ И ВЕСТИ ЕЕ в бумажном виде МОЖНО ПО ЖЕЛАНИЮ ФОП)

    Отчётность в налоговую нужно подавать ежеквартально и за год.

    В Пенсионный фонд нужно будет платить ЕСВ - единый социальный взнос ( будет идти стаж), размер взноса на сегодня - 1474 грн. (22% от минимальной зарплаты).

    Так же ПДФО - 18%(ЗА НАЕМНЫХ РАБОТНИКОВ) и ВЗ -1,5%

    Рекомендую ФОП 3 ГРУППЫ.

    Далее если доходы возрастут необходимо решить вопрос о открытии ООО (там обязательно нужен директор и бухгалтер с оплатой заррплаты)

    к ФОП МОЖНО открыть как гривневый счет так и валютный.

    ---

    Документы о происхождении товара , который вы продаете:

    большенство иностранных поставщивков работают з публичными офертами которую вы принимаете и ее достаточно для дальнейших операций + инвойс(счет -фактура) и банковская выписа о оплате товара.(со счета ФОП)

    По этому во избежание проблем в этой части указаные документы лучше иметь.

    С уважением,

    Константин Гончаренко

    Винограденко Антон Анатолійович

    Доброго дня!

    Нижче розглянемо всі існуючі схеми, як оформити діяльність дропшиппера.

    Вибір системи оподаткування:

    Загальна. Доходи ФОП, отримані протягом календарного року від провадження господарської діяльності оподатковуються за ставкою 18% ПДФО + 1,5% НД від чистого доходу. Підприємці, які обрали цей тип оподаткування, не мають пільг або часткового звільнення від сплати певних видів податків.

    Спрощена. Вважається найвигіднішою, тому що ви можете вибрати другу чи третю групи залежно від типу отримання прибутку з обороту або відсоток з продажу. Основні відмінності Єдиного податку:

    Єдиний податок друга група. Відповідно до п.291.4 ст. 291 ПКУ фізична особа може провадити діяльність з надання різного типу послуг та продажу не заборонених законодавством речей України в таких рамках:

    • Не можна наймати більше 10 співробітників;
    • Річний оборот не може перевищувати понад 5000 мільйонів гривень.
    • Ставка ЄП для 2 групи встановлюється органами місцевого самоврядування, в якому ви зареєстровані. Для прикладу в Одесі Рішенням Одеської міської ради №3461-VII від 18.07.18р. встановлено: 10% для одеситів із пропискою та 20% для приїжджих від розміру мінімальної заробітної плати. У вашому населеному пункті відсоток буде іншим, тож уточнюйте у місцевих органах самоврядування.
    • Бухгалтерія. Якщо самі на себе працюєте, тоді достатньо стежити за місячним та підсумковим річним оборотом, щоб не перевищував 5 міл, і на цьому закінчується звіт.

    Єдиний податок третя група. Немає обмежень щодо кількості співробітників, і можете здійснювати підприємницьку діяльність із юридичними та фізичними особами. Дохід / Оборот не повинен перевищувати 7 млн. грн.

    Ставку ЄП 3-ї групи передбачено пунктом 293.3. Податкового кодексу України:

    • 3% + ПДВ 20% — у результаті ви сплачуєте 23% із прибутку місячного.
    • 5% без ПДВ – фіксована процентна ставка 5% з місячного обороту.

    Бухгалтерія. Тут без найму бухгалтера не обійтися, поки самі не навчитеся вести облік

    Обидва варіанти ЄП підходять, і Вам залишається зупинитися на найкращому. Найчастіше 90% починають саме на другій групі, коли оборот зростає, переходьте на загальну чи третю групу.

    Скільки обійдеться II та III група у грошах на місяць та на рік?

    ФОП II група:

    • З 1 січня ЄСВ – 1320 грн, а з 1 грудня 2021 – 1430 грн. (15840 або 15950 грн. на рік)
    • Єдиний податок – 600/1200 гривень (10% або 20% від мінзарплати, встановленої на 1 січня). У річному еквіваленті 7200 або 14400 грн.

    ФОП ІІІ група:

    • З 1 січня ЄСВ – 1320 грн, а з 1 грудня 2021 – 1430 грн. (15840 чи 15950 грн на рік). Єдиний соціальний внесок ви також сплачуєте, а ось Єдиний податок замінюється одним із типів відсотків 5% від загального обороту або 3% доходу + ПДВ.

    Як відбувається прийом платежів між ФОП та покупцем?

    Починаючи з 01.01.2022 року РРО та/або програмні РРО доведеться встановити платникам ЄП групи 2 та 3 незалежно від річного обороту.

    Що означає для онлайн-підприємців? Починаючи в 2022 році кожна операція/купівля або оплата здійснена на вашому сайті, інстаграм, тик-ток, шафа, пром покупцем має пройти РРО та виписати чек покупцеві, який автоматично буде відправлений до фіскальної служби.

    Чи можна не встановити РРО відразу? Так ви можете, і без нього працювати, а натомість підключити один з видів прийомів платежів онлайн лікпей, wayforpay. Їхня комісія складає 2.5-3.2% +1% ви сплатите банку за зняття грошей у банкоматі.

    Винограденко Антон Анатолійович

    Трохи виправлю свою попередню відповідь.

    Скільки обійдеться II та III група у грошах на місяць та на рік?

    ФОП II група:

    • З 1 січня ЄСВ – 1474 грн.
    • Єдиний податок – 670/1340 гривень (10% або 20% від мінзарплати, встановленої на 1 січня).

    ФОП ІІІ група:

    • З 1 січня ЄСВ – 1474 грн, Єдиний соціальний внесок ви також сплачуєте, а ось Єдиний податок замінюється одним із типів відсотків 5% від загального обороту або 3% доходу + ПДВ.

    Переходите на 2-ую группу единого налога. 3-ая группа единого налога также возможна, однако на данный момент 2-ая группа предпочтительней, так как на 2-ой группе, на данный момент, можно не платить налоги совсем - почему...:

    КАСАЕМО ЕДИНОГО НАЛОГА:

    Податковий кодекс України https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/2755-17/print

    РОЗДІЛ XIX. ПРИКІНЦЕВІ ПОЛОЖЕННЯ

    Підрозділ 8. Особливості справляння єдиного податку та фіксованого податку

    9. Установити, що тимчасово, з 1 квітня 2022 року до припинення або скасування воєнного, надзвичайного стану на території України, положення розділу XIV Податкового кодексу України застосовуються з урахуванням таких особливостей:

    9.1. Фізичні особи - підприємці - платники єдиного податку першої та другої групи мають право не сплачувати єдиний податок.

    НАСЧЕТ ЕСВ:

    ЗУ "Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування" https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/2464-17#Text

    9-19. Тимчасово, з 1 березня 2022 року до припинення або скасування воєнного стану в Україні та протягом дванадцяти місяців після припинення або скасування воєнного стану, особи, зазначені у пунктах 4, 5 та 5-1 частини першої статті 4 цього Закону, мають право не нараховувати, не обчислювати та не сплачувати єдиний внесок за себе. При цьому положення абзацу другого пункту 2 частини першої статті 7 цього Закону щодо таких періодів для таких осіб не застосовується.

    Савченко Олександр
    Савченко Олександр год назад

    Юрист, г. Чернигов, 9 лет опыта

    Общаться в чате

    Добрый вечер, Роман!

    1) Советую открыть ФОП, 3 группа ЕН (https://diia.gov.ua/services/reyestraciya-fop).

    2) Для такого вида деятельности подойдет КВЕД 46.19 "Діяльність посередників у торгівлі товарами широкого асортименту" или 47.91 "Роздрібна торгівля, що здійснюється фірмами поштового замовлення або через мережу Інтернет". Можете выбрать несколько классификаторов, это разрешается.

    Полезная информация - https://journal.ostapp.com.ua/articles/post/predpr...

    3) В Украине дропшиппинг специально не регулируется законодательством, но на практике интернет магазины (розничная сеть) и поставщики работают на основании агентского договора ( вы можете его заключить в форме публичной оферты).

    4) Вы будете платить 5% от дохода только от суммы полученного вознаграждения (т.е. комиссии (%), с каждой продажи). Во время военного положения - только 2%.

    П. 292.4. ст. 292 Налогокого кодекса доходом плательщика единого налога является: в случае оказания услуг, выполнения работ по договорам поручения, комиссии, транспортного экспедирования или по агентским договорам доходом является сумма полученного вознаграждения поверенного (агента).

    5) Если суммы Вам будут заходить от покупателей при продажи товара, а вы будете в дальнейшем рассчитываться с поставщиками за вычетом суммы своего вознаграждения, то конечно же Вам нужно иметь документы, подтверждающие полученную сумму вознаграждения (как ваш доход), это могут быть: акты приема- передачи агентских услуг, расчетная ведомость агента, в котором будет указана (рассчитана) сумма вознаграждения, и естественно банковские выписки будут подтверждением всех расчетных операций.

    6) С вариантом наложенного платежа, если оплата от покупателя будет поступать напрямую поставщику, а он уже будет рассчитываться с Вами, то достаточно будет выставленного от Вас счета поставщику и акты приема- передачи агентских услуг. Но все эти варианты оплат нужно обязательно прописать в договоре оферты.

    Обращайтесь, если будет нужна помощь.

    Всего доброго!

    Удачи Вам!

    Айвазян Юрий Климентьевич
    100%
    Айвазян Юрий Климентьевич год назад

    Адвокат, г. Николаев, 32 года опыта

    Общаться в чате

    Доброго дня, Романе!!

    Хоча це буде доволі важко (не в плані реалізації!), але я не збираюсь тут відкривати Америку і повторюсь за тими, хто пропонує Вам організувати дропшипінг в статусі ФОП 3 групи на єдиному податку.

    І ПЕРЕВАГИ ОЧЕВИДНІ:

    податки сплачуються в розмірі вього 2% піл час війни (в мирний час 3% і 5%) з усього валового доходу;

    дуже проста схема декларування;

    увага податкової до ФОПів і відповідно, перевірок, як я знаю зі своєї практики, дорівнює нулю!

    В будь-якому разі податки в ареалі Ваших бізнесових інтересів будуть на порядок вищі як в Америці і ЖС, так і в Британії - це очевидно і додаткових пояснень не потребує.

    ІІ ЧОМУ ВАЖКО?

    Проблема, перш за все, полягає у визначенні Вашого резидентства та в уникненні від подвійного оподаткування.

    Питання перше: хто такий податковий резидент?

    Податковий кодекс України надає наступне визначення цьому терміну: фізична особа-резидент — це фізична особа, яка має місце проживання в Україні.

    Також Податковим Кодексом України передбачено, що фізична особа вважається податковим резидентом України, якщо вона:

    має місце проживання також в іноземній державі, вона вважається резидентом, якщо така особа має місце постійного проживання в Україні;

    має місце постійного проживання також в іноземній державі, вона вважається резидентом, якщо має більш тісні особисті чи економічні зв’язки (центр життєвих інтересів) в Україні;

    якщо перебуває в Україні не менше 183 днів (включаючи день приїзду та від'їзду) протягом періоду або періодів податкового року, у разі якщо державу, в якій фізична особа має центр життєвих інтересів, не можна визначити, або якщо фізична особа не має місця постійного проживання у жодній з держав;

    якщо неможливо визначити резидентський статус фізичної особи, використовуючи попередні положення цього підпункту, фізична особа вважається резидентом, якщо вона є громадянином України.

    Питання друге: після якого терміну перебування у країні можна стати її резидентом?

    Багато країн орієнтуються на термін 183 дні. Тобто, якщо особа перебуває в країні більше 183 днів, вона стаєте її податковим резидентом. Однак деякі країни застосовують більш складні тести. У Великобританії враховується кількість зв’язків з країною (житло, сім'я, робота тощо). Чим більше їх, тим менше днів потрібно перебувати в країні, щоб стати її резидентом.

    Наразі немає офіційної інформації чи буде братися до уваги вимушеність перебування українців у інших країнах унаслідок війни в Україні. Два роки тому світ стикався з подібною проблемою, коли багато людей були змушені залишатись за кордоном у зв’язку з пандемією COVID-19. Тоді деякі країни визнали, що час вимушеного перебування не повинен враховуватися при обчисленні строків, достатніх для набуття статусу податкового резидента. Тому, ймовірно, цей чинник може бути взято до уваги.

    Питання третє: як залишитися податковим резидентом України, проживаючи у іншій країні?

    Щоб продовжувати платити податки в Україну, перебуваючи за кордоном, потрібно залишатися податковим резидентом України.

    Визначення статусу податкового резидента регулюється не тільки ПКУ, але і чинними в Україні міжнародними конвенціями про уникнення подвійного оподаткування. Згідно з п. 3.2 ПКУ, міжнародні конвенції про уникнення подвійного оподаткування мають перевагу над чинним законодавством України. Отже, спочатку треба ознайомитися з правилами, які визначені у відповідній конвенції про уникнення подвійного оподаткування з тією країною, де ви зупинилися та отримали право на тимчасовий захист.

    ВИСНОВОК: Беззаперечно податковим резидентом України є фізична особа підприємець, яка:зареєстрована приватним підприємцем в Україні;отримує доходи від здійснення своєї підприємницької діяльності не тільки за кордоном, але і на відкриті рахунки в банківських установах України для ведення підприємницької діяльності;декларує та сплачує податки в Україні.

    При цьому, якщо особа зареєстрована як ФОП в Україні, це не заважає їй бути резидентом також і в іншій країні.

    Щоб отримати підтвердження статусу податкового резидента України, українці мають право:

    звернутися до ДПС України із запитом та протягом 10-ти робочих днів отримати довідку — підтвердження статусу податкового резидента України;

    звернутися до податкових органів за місцем своєї реєстрації із запитом про надання довідки — підтвердження статусу податкового резидента фізичної особи — приватного підприємця. Станом на березень 2022 така довідка була доступна лише у паперовому форматі (для ФОП).

    ЩЕ ТРОХИ ПРО ПЕРЕВАГИ...

    Якщо Ви , як ФОП 3 групи на єдиному податку будете працювати за схемою КОМІСІОННОГО ДОГОВОРУ ОФЕРТИ, що цілком логічно для такої форми бізнесу, як у Вас, то Ваш статус комісіонера (тобто фактично посередника між покупцем і продавцем), дозволить Вам сплачувати 2% податку не з усього валу грошей, що будуть проходити через Ваші рахунки, а лише з комісії.

    ЦЕ МІНІМЗУЄ ВАШІ ПОДІТКИ В РАЗИ!

    ВИСНОВОК: тобто, якщо у звичайній схемі з уявного доходу Ви сплатите з 100 грн 2% податку у сумі 2грн, то при наявності комісійного договору оферти Ви будет мати у 100 грн валового доходи, який прийде на Ваші рахунки лише (наприклад) 10 грн своєї комісії і з неї заплатите тільки 0,2 грн податку!

    УЯВИЛИ СОБІ РІЗНИЦЮ?

    Все, що я Вам тут розповів - цілком реальне, і я можу Вас проконсультувати більш детально з приводу кожного кроку в організації цієї схеми. Для того Вам треба лише натиснути кнопку "звернутись" біля мого профілю. Тоді я зможу побачити номер телефону та інші засоби зв'язку, які Ви залишили на сайті.

    • Роман Клиент год назад

      Вибачаюсь за некоректність, я живу в Україні, але дуже цікава та корисна інформація яка я впевнений мені знадобиться, просвітили мене повністю на цю ситуацію, дякую


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України